Bokning online

 • Boka service, hjulbyte, reparationer m.m. online!

  Slipp väntetid i telefon och gör din bokning online! Du ser lätt vilka tider som är lediga och kan välja en tid som passar just dig!

  Boka Online • Vårt mål - Helt nöjda kunder! • Elektriska drivkällor
 • Service och verkstad

  Spara tid och boka service på din bil när det passar dig. Med vår servicebokning nedan kan du se lediga tider direkt. Det har aldrig varit enklare.

  Om du har ett fordon som läcker olja, drivmedel eller annat miljöfarligt avfall ber vi dig informera verkstaden om detta i samband med bokning. På så sätt kan vi anvisa en parkeringsplats så att vi skyddar vår yttre miljö.

  Kontakta oss Boka Online


 • Euniq6
 • 5 Anledningar till att serva din bil 

  Säkerhet: Regelbundet bilunderhåll säkerställer att ditt fordon är säkert att köra genom att identifiera och åtgärda eventuella problem innan de blir farliga.

  Tillförlitlighet: Regelbunden bilservice hjälper till att hålla ditt fordon i gott skick, vilket minskar sannolikheten för haverier och oväntade reparationer.

  Bränsleeffektivitet: Regelbundet bilunderhåll kan hjälpa till att förbättra ditt fordons bränsleeffektivitet, vilket kan spara pengar på bensin.

  Lång livslängd: Regelbunden bilservice kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt fordon genom att hålla det i gott skick och minska sannolikheten för större reparationer eller byten.

  Efterlevnad av garanti: Regelbunden bilservice krävs ofta för att upprätthålla giltigheten av din bils garanti. Om du inte servar din bil i enlighet med tillverkarens rekommendationer kan du upphäva garantin och vara ansvarig för eventuella reparationer som behövs

  Kontakta oss Boka Online

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil