Däckhotell

Att ha din bils hjul i vårt däckhotell erbjuder flera fördelar:

 

  1. Säker och bekväm förvaring: Däckhotell ger en säker och optimal förvaringsplats för dina hjul när de inte används. Hjulen förvaras på en lämplig plats, skyddade från skador, stöld eller försämring på grund av olämpliga förvaringsförhållanden.
  1. Spara utrymme: Genom att använda ett däckhotell behöver du inte oroa dig för att förvara hjulen hemma eller i ett trångt garage. Detta frigör utrymme i ditt hem eller garage för andra ändamål.
  1. Professionell hantering: På ett däckhotell hanteras dina hjul av professionell personal som har erfarenhet av att hantera däck och fälgar. De tar hand om demontering, montering, balansering och eventuell reparation eller underhåll av däcken vid behov.
  1. Ökad livslängd för däcken: När hjulen förvaras på rätt sätt minskar risken för att däcken blir skadade eller deformerade. Detta kan leda till en förlängd livslängd för däcken och sparar dig pengar på lång sikt genom att undvika onödigt slitage.
  1. Spar tid och kraft: Genom att använda ett däckhotell slipper du själv ta hand om hjulen varje säsong. Vårt däckhotell ser till att ha dina hjul redo när du behöver dem – bara att boka tid!

 

Sammanfattningsvis erbjuder vårt däckhotell säker förvaring, sparar utrymme, hanterar hjulen professionellt, förlänger däckens livslängd och sparar tid för dig som fordonsägare. Det kan vara en bekväm och kostnadseffektiv lösning för att hantera din bils hjul på ett säkert och smidigt sätt.


Välkommen till vårt däckhotell!

Boka Online

Priser säsong f.n.

Privatägt fordon
Pris inkl. moms
Personbil
800 kr
SUV900 kr
Stor SUV, lastbil, skåpbil
995 kr
Tillfällig avhämtning
250 kr


Företagstägt fordon
Pris exkl. moms
Personbil
800 kr
SUV900 kr
Stor SUV, lastbil, skåpbil
995 kr
Tillfällig avhämtning
250 kr


Slipp väntetid i telefon och gör din bokning online! Du ser lätt vilka tider som är lediga och kan välja en tid som passar just dig!

Boka Online


Vilkor 

1. Dessa villkor publiceras och uppdateras löpande på www.lindqvistbil.se 

2. Däckhotell betalas säsongsvis i förskott och inkluderar ett hjulbyte samt förvaring av hjulen till nästa säsongsskifte. 

3. Bokning av hjulbyte sker med fördel via www.lindqvistbil.se under rubriken ”Bokning online” men går även bra att göra på telefon 022118430

4. Tillfällig avhämtning av dina förvarade hjul för t.ex. däckköp på annat håll är möjlig. Meddela oss två arbetsdagar i förväg. 

5. Det åligger dig att kontrollera mönsterdjup och övriga anmärkningar i ditt aktuella inlämningsdokument och återkomma inom föreskriven tid för ev. beställning av nya däck. 
Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Lindqvist Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil