Rekonditionering

 • Laga vindruta
 • Att göra en helrekonditionering på din bil kan ha flera fördelar:

  Förbättrad estetik: En helrekonditionering involverar noggrann rengöring och polering av både interiören och exteriören på din bil. Det kan ta bort smuts, fläckar och repor, och återställa fordonets ursprungliga glans och utseende. Det ger din bil en fräsch och attraktiv look.

  Skydd mot försämring: Genom att utföra en helrekonditionering kan du också skydda ytor och material i bilen från försämring. Det kan inkludera behandling av läder, tyg, plast, gummi och lack för att förlänga deras livslängd och motståndskraft mot slitage och blekning.

  Förbättrad komfort: En grundlig rengöring av interiören kan göra att bilen känns fräschare och renare. Det kan eliminera dålig lukt, ta bort damm och allergener, och skapa en mer bekväm och hälsosam miljö för förare och passagerare.

  Högre andrahandsvärde: En bil i gott skick och med en välvårdad exteriör och interiör tenderar att ha ett högre andrahandsvärde. Om du planerar att sälja eller byta in din bil i framtiden kan en helrekonditionering bidra till att öka värdet och locka potentiella köpare.

  Stolthet och nöje: Att ha en ren och välvårdad bil kan öka din stolthet och njutning av att äga den. En bil som ser bra ut och är i bra skick kan ge dig glädje och en positiv körupplevelse.


 • Sammanfattningsvis kan en helrekonditionering förbättra utseendet, skydda mot försämring, öka komforten, höja andrahandsvärdet och ge en känsla av stolthet och nöje. Det är en investering i att bibehålla och förbättra ditt fordon på både estetiska och praktiska nivåer.

  Vi hjälper dig med bilvård och rekond i olika nivåer och prisklasser.

  Välkommen att boka tid för bilvård!


  Boka Online

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Lindqvist Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil