• David Andersson
  • Sveriges bästa Fordtekniker!

    På Lindqvist Bil i Köping är vi specialister på bilar och i synnerhet på Ford. Vårt samarbete med Ford började redan 1979 och sedan 1988 har vi Ford som enda märke. Vårt kunnande har tagit sig ytterligare ett fantastiskt roligt och värdefullt uttryck, nämligen att David Andersson, vår Master Tekniker, via fyra kvalificeringstävlingar under 2018 och sedan mot stenhårt motstånd vann riksfinalen 10 maj i Göteborg och är därmed Sveriges bästa Fordtekniker!  • The Chairman's Award 2014

  • The Chairman's Award 2014 – Fords mest prestigefyllda tävling i god kundvård

  • Den återförsäljare som når högst kundnöjdhet i varje land i Europa får Fords finaste utmärkelse, Chairman´s Award. Varje år utses en vinnare, som på detta sätt belönas för sina framgångar och sitt bidrag till att göra kunderna nöjda.

    Lindqvist Bil AB i Köping har 2014 för tredje gången fått den högsta utmärkelsen av Europeiska Ford som baseras på kundnöjdhet. Förutom kundvård i absolut toppklass, där även marknadsandelen för såväl personbilar som transportbilar liksom uppnående av reservdelsmålsättningarna vägts in, har Lindqvist Bil AB uppnått högsta poäng i Sverige.

    Våra kunders uppskattning är vårt viktigaste mål. Vi har vunnit nya kunder och kommer att fortsätta att göra det. Fords och vårt eget gemensamma mål är att maximera antalet nöjda kunder, vilket bara går att åstadkomma med ett stort personligt engagemang, samarbete och en överlägsen kundservice.En kundservice som inte bara går ut på att infria förväntningarna utan också att överträffa förväntningarna som kunderna har på oss menar Anders Lindqvist.

Kontakta oss