Vindruta - byte

 • Byta vindruta
 • Att byta vindruta hos oss kan vara nödvändigt av flera anledningar:

  - Skador: Om vindrutan har sprickor, stenskott eller andra skador kan det vara farligt och olagligt att köra med den. Vi kan byta ut den skadade rutan för att återställa klarheten och säkerheten i förarsynfältet.

  - Säkerhet: Vindrutan är en viktig del av bilens struktur och bidrar till dess övergripande säkerhet. En skadad eller felaktigt installerad vindruta kan inte ge korrekt stöd vid en kollision eller vid uppblåsning av krockkuddar. Genom att byta vindruta kan du se till att bilens säkerhetsfunktioner fungerar som de ska.

  - Sikt och synlighet: En sprucken eller skadad vindruta kan försämra förarens sikt och synlighet, särskilt om sprickorna är i förarens synfält. Det kan vara svårt att se vägen tydligt och reagera på hinder eller faror i tid. Genom att byta vindrutan kan du återställa en klar och oskadad siktlinje.

  - Väderförhållanden: En skadad vindruta kan vara mer mottaglig för påverkan av olika väderförhållanden som regn, snö eller fukt. Det kan leda till läckage eller försämrad tätning, vilket kan påverka fordonsinteriören och elektroniska komponenter. Genom att byta vindrutan kan du förhindra eventuella problem orsakade av dålig tätning.

  - Fordonets värde: En bil med en skadad vindruta har ett minskat värde vid försäljning eller vid försäkringsärenden. Genom att byta vindrutan och se till att den är i gott skick kan du bibehålla eller öka fordonsvärdet.

   

  Anlita oss för att byta vindruta eftersom det är en specialiserad uppgift som kräver rätt verktyg och metoder. Vi säkerställer att den nya vindrutan monteras korrekt och att den uppfyller de nödvändiga säkerhetsstandarderna.

  Vi hjälper dig med skadeanmälan.

  Boka Online

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Lindqvist Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil