Fordservice

Ingen annan kan din bil bättre än vad vi kan. Hos oss är alla tekniker specialutbildade. Vi använder noga utprovade delar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid vägassistans när du servar du bil hos oss - oavsett ålder och körsträcka på bilen.

 • Ford Service
 • INGEN ANNAN KAN DIN BIL BÄTTRE ÄN VI.

  Alla arbeten utförs av specialutbildade tekniker och självfallet enligt korrekta instruktioner. Givetvis används alltid noga utprovade delar. När du servar din bil hos oss ser vi till att din bil hålls i bästa skick och att ev kvarvarande garantier fortsätter att gälla. Din bil bibehåller ett bra andrahandsvärde samtidigt som du kan känna dig trygg i vetskapen att vi ser till att förebygga framtida behov och skador, vilket minskar risken för oförutsedda stopp. Som en extra trygghet ingår alltid fri vägassistans. När din bil blir äldre omfattas den av Ekonomiservice och reparationer för äldre bilar. För att bra service inte har någon åldersgräns.  

  Boka service


Vägassistans

Vägassistans förlängs varje gång du servar din bil hos oss. Vägassistans hjälper dig om du får problem med bilen som gör att du inte kan fortsätta din resa. Assistansen följer din bils serviceintervall, så länge du servar enligt våra riktlinjer och hos oss är du berättigad till assistans. Vägassistans gäller alla bilar - oavsett ålder eller mätarställning.

 • Ford Assistans
 • Vi hjälper dig på vägen

  Oavsett om du bokar en service eller om du har en äldre bil och väljer en Ekonomiservice ingår alltid Vägassistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i hela Sverige.


 • 1-oljebyte.jpg
 • EKONOMISERVICE FRÅN 2 995 KR

  Priset för vår Ekonomiservice börjar från 2 995 kronor. Detta pris ger dig tillgång till ett lättare underhåll och inspektion av din bil, vilket är viktigt för att säkerställa dess prestanda och tillförlitlighet. Vår service inkluderar vanligtvis oljebyte och oljefilter, samt en översyn av däck, bromsar och andra väsentliga komponenter. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att ta hand om din bil och förebygga eventuella framtida problem. Så kontakta oss idag för att boka din Ekonomiservice till det förmånliga startpriset på 2 995 kronor.

  Välkommen att boka tid!

  Boka service

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Lindqvist Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil