• Laga vindruta
 • Det finns olika skäl till varför du kan behöva utföra skadereparationer. Här är några vanliga anledningar:

  Kollisionsskador: Om din bil har varit involverad i en olycka eller kollision kan det uppstå skador på karossen, stötfångaren, dörrarna eller andra delar av fordonet. Vi kan utföra reparationer och återställa fordonet till sitt ursprungliga skick.

  Rostskador: Bilar kan drabbas av rostskador över tiden, särskilt om de inte har fått tillräckligt med skydd mot fukt och korrosion. Rost kan påverka karossen, chassit och andra metalldelar. Vi kan reparera eller byta ut de rostskadade delarna.

  Lackskador: Reparation av lackskador är vanligt förekommande. Det kan handla om repor, lackavflagning eller andra typer av skador på bilens yta. Vi kan åtgärda dessa skador genom att polera, fylla i och applicera ny lack.

  Glasskador: Sprickor eller stenskott i vindrutor och sidorutor är vanliga. Vi kan laga mindre skador eller byta ut hela rutor vid större skador.

  Mekaniska skador: Ibland kan det uppstå mekaniska problem med fordonet som kräver reparation eller utbyte av delar. Det kan vara problem med motorn, växellådan, bromssystemet eller andra komponenter. Vi kan diagnostisera och åtgärda dessa mekaniska fel.

  Vi säkerställer att reparationerna utförs på rätt sätt och att bilens säkerhet och prestanda behålls.

   

  Välkommen att boka tid för skadereparation hos oss!


  Boka Online

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Lindqvist Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lindqvist Bil